VHU Maart 2020

Gerry Oomen redaktie

 

ALGEMENE LEDEN VERGADERING 2020.

Allereerst maar even een mededeling als gevolg van het Coronavirus.  Het virus gaat ook aan de VHN niet onopgemerkt voorbij. Bijeenkomsten met mensen uit heel Nederland is niet echt een goed idee in deze virus tijden. Wij hadden al een ALV gepland voor 9 mei a.s., maar delen u mee dat deze in verband met de coronacrisis, tot nader bericht niet doorgaat.

Afhankelijk van de wijzigingen in de richtlijnen van het RIVM, zullen we de ALV verzetten naar een datum in de toekomst wellicht eind juni of begin september. Hierover wordt u uiteraard tijdig geïnformeerd.

--------------------
 
JUBILERENDE OMROEPENWij herinneren u hierbij nog eens aan het feit dat de VHN een Jubileum geschenk heeft voor jubilerende omroepen. De omroepen dienen hun jubileum kenbaar te maken bij de secretaris, Gerry Oomen – dogstitch@hotmail.com en hun jubileum geschenk zelf aan te vragen.

----------------------
 
UITWISSELING VAN SCHIJVEN

Ben Smeets heeft een nieuwe versie van de discotheek schijf. Dus neem via de website contact met hem op als u uw schijf omgeruild wilt hebben. Of uiteraard ook als u nog geen schijf heeft, maar deze wilt aanschaffen.

--------------------
 
CORONAVIRUS EN ANDERE UITDAGINGEN VOOR DE HUISOMROEP.


Wij hebben al van diverse omroepen begrepen dat er restricties worden opgelegd aan omroep medewerkers door zorgcentra en ziekenhuizen mbt het betreden van de studioruimte en/of andere ruimtes.

Sommige omroepen, waaronder omroepen van bestuursleden, mogen geen live uitzendingen meer maken in de studio en zijn dus bv aangewezen op de 24 uur non stop stream, of een alternatieve locatie.

Gebeurt het bij u ook, denk dan eens na over bv een tijdelijke samenwerking met een andere collega omroep of lokale omroep.

Heeft u als omroep ervaringen en of tips die u wilt uitwisselen met anderen, mail dan naar de secretaris. Gerry Oomen – dogstitch@hotmail.com
 
----------------------

VHN SPELDJES

Er zijn 3 soorten  draagspelden

  1. De vergulde draagspeld – deze is voor iedere omroeper tegen kostprijs van de VHN te koop. 3,00  Euro in de VHN webshop.

 

  1. De verzilverde draagspeld met “flapje” die door omroepbesturen tegen kostprijs is te bestellen bij het secretariaat van de VHN. Deze speld wordt uitgereikt bij de jubilea van omroepmedewerkers. De omroep draagt zelf zorg voor het graveren van de tekst in het “flapje”. 15,00 Euro in de VHN webshop.

 

  1. De zilveren draagspeld zonder “flapje” – deze wordt alleen uitgegeven door de VHN en alleen in bijzondere situaties en op omschreven voordracht van een omroep, een bestuur uit een regio of het bestuur van de VHN. Het bestuur van de VHN besluit vervolgens of de aanvraag voor deze ere-speld wordt gehonoreerd. Deze ere-speld wordt altijd, vergezeld van een oorkonde door de voorzitter van de VHN uitgereikt.

Beste omroep, doe eens iets leuks voor uw medewerkers, laat ze weten dat ze gewaardeerd worden en bestel een aantal vergulde draagspelden, voor het luttele bedrag van 3,00 Euro, in de VHN webshop.

--------------------

Graag weer tot een volgende keer. Deze onzekere tijden, zorgen voor uitdagingen en heeft mensen nodig die deze uitdagingen aan durven te gaan. Laat uw omroep niet in de steek en werk inventief om de programma's en uiteraard uw omroep toch in de lucht te houden.
 
 

V